Oostenrijk
Regio selecteren
sluiten
Landen
Bondsstaten
Macroregio's
Toeristische regio's
Toeristische regio's

Kindvriendelijkheid/familievriendelijkheid Steinplatte/​Winklmoosalm – Waidring/​Reit im Winkl

Testresultaat4 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Kinderen en gezinnen Steinplatte/​Winklmoosalm – Waidring/​Reit im Winkl/gezinsaanbiedingen Steinplatte/​Winklmoosalm – Waidring/​Reit im Winkl

Gezinnen die op zoek zijn naar lichte pistes voelen zich op de Winklmoosalm bijzonder op hun gemak. Daar zijn veel lichte en brede pistes en de kinderen kunnen met een sleeplift of stoeltjeslift naar boven. Op de Steinplatte zijn eveneens veel lichte afdalingen met de mogelijkheid naar steilere hellingen af te buigen. Triassi Kinderland ligt in het dal in het dorp Waidring. Maar het skischoolterrein is niet met de pistes van het skigebied Steinplatte/Winklmoosalm verbonden. Op de Steinplatte zorgt de Triassic Funline met steile bochten, een golvende baan, Schnecke met tunnel en kinderslalom voor veel plezier voor het hele gezien. Bij het bergstation in Waidring worden kinderen vanaf 3 jaar opgevangen. Hier begint ook de spannende winterwandeling door het Triassic Park. Het Berggasthaus Kammerkör heeft een kindermenu.


Speciale gezinsaanbiedingen Steinplatte/​Winklmoosalm – Waidring/​Reit im Winkl

Triassic Funline Steinplatte

De Funlinemet dinosaurussen ligt pal naast het snowpark. Deze 'Plezierpiste' bestaat uit golvende banen, steile bochten een 'Schnee-Schnecke' met tunnel en diverse andere sneeuwonderdelen zoals kleine springen, side-onderdelen en slalom.. Genieten voor iedereen gegarandeerd!

Naar de website


Triassi kinderopvang

Bij het bergstation van de gondel Waidring-Steinplatte is een kinderopvang voor kinderen vanaf 3 jaar. De ouders kunnen daardoor gaan skiën. De kinderen spelen in de sneeuw of knutselen en gaan op ontdekkingstocht in het Triassic Center.

Naar de website


Winterwandeling Triassic Park

Het winterwandelpad naar het uitkijkplatform en de druipsteengrot is voor het hele gezin een belevenis. Het begint bij het bergstation van de gondel Waidring-Steinplatte in het Triassic Park.

Naar de website


Informatie voor gezinnen en kinderen
  • Kinderliften
  • Kinderskischool
  • Speeltuin/-park


Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria
Beoordelingen