Gerangschikt op:

Skigebieden Pyhrn-Priel

Lijst en kaart van alle 4 skigebieden in de vakantieregio Pyhrn-Piel


Ver weg van het massatoerisme ligt aan de zuidgrens van Oberösterreich de vakantieregion Pyhrn-Priel met de plaatsen Hinterstoder, Voderstoder, Windischgarsten en Spital am Pyhrn.

Skiën in de vakantieregio Pyhrn-Piel

Skiën in de vakantieregio Pyhrn-Piel

Hier, aan de rand van het nationale park Kalkalpen liggen volop wintersportmogelijkheden voor de hele familie. Niet alleen lokt de grote variatie aan ski-, snowboard-, langlauf- en wandelmogelijkhden, maar ook de diverse arrangementen voor een zacht geprijsde wintersportvakantie.

De negen gemeenten in Pyhrn-Priel bieden in het winterseizoen 2007-2008 „Snow & Fun“ aan de hele familie. In een nog onbedorven natuur kan genoten worden van puur wintersportplezier. Van sportief tot ontspannend.

De beide skigebieden Hutterer Höss (Hinterstoder) en Wurzenalm (Spittal am Pyhrn) hebben samen 62 km pisten. Een groot deel van de pisten kan in geval van sneeuwgebrek kunstmatig besneeuwd worden.

Voor zowel “sneeuwdwergen“ als „pistencracks“ heeft Pyhrn-Priel een op maatgesneden oplossing. Skiën, carven, snowboarden en langlaufen is volop mogelijk. De regio biedt twee goede familieskigebieden op de Wurzeralm (Spital am Pyhrn) en Höss (Hinterstoder).

Highlights in de vakantieregio Pyhrn-Piel

De lijst met de beste skigebieden in de vakantieregio Pyhrn-Piel wordt aangevoerd door het skigebied Hinterstoder – Höss met 3,9 van de 5 sterren. De grootste skigebieden hebben tot 40 kilometer piste (Hinterstoder – Höss). De hoogste skigebieden in de vakantieregio Pyhrn-Piel reiken tot een hoogte van 2.000 meter (Hinterstoder – Höss).


Skigebieden in de vakantieregio Pyhrn-Piel

  • Persoonlijk filteren op:
    Alle filters verwijderen
  • Rangschikken op:
  • Pyhrn-Priel – Beperken tot

    Pyhrn-Priel – Gaan naar

    Bergketen: Tote Gebirge (6)

1-4 van 4 skigebieden
1-4 van 4 skigebieden