Oostenrijk
Regio selecteren
sluiten
Landen
Bondsstaten
Macroregio's
Districten
Toeristische regio's

Kindvriendelijkheid/familievriendelijkheid KitzSki – Kitzbühel/​Kirchberg

Testresultaat5 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Kinderen en gezinnen KitzSki – Kitzbühel/​Kirchberg/gezinsaanbiedingen KitzSki – Kitzbühel/​Kirchberg

Kitzbühel is lief voor uw portemonnee. De oefenliften en transportbanden Rasmusleiten, Mocking en Pulverturm in Kitzbühel en Hausleiten (Jochberg), Thurnpas en Aschau zijn gratis. Bovendien zijn er verdeeld over de verschillende dorpen diverse Kinderlanden met opvang van de kleintjes. Op het Kitzbüheler Horn vindt u een funslope en een Family Park speciaal gericht op gezinnen. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom in het skigebied KitzSki.


Speciale gezinsaanbiedingen KitzSki – Kitzbühel/​Kirchberg

Kinderland "Rote Teufel" in Kitzbühel

De skischool "Rote Teufel" exploiteert in Kitzbühel een zeer groot terrein voor kinderen en beginners. Meerdere transportbanden en kindvriendelijke voorzieningen zijn ideaal voor wintersportplezier van jongs af aan.

Naar de website


Kitzi's Kinderland van de Skischule element3

De skischool Element3 heeft aan de Ganslern-stoeltjeslift in Kitzbühel een goed geoutilleerd Kinderland. Hier vindt u een transportband en een avonturenparcours. Er wordt geluncht in het Rasmushof.

Naar de website


Bobo Kinderclub van Skischule Jochberg

Bij het dalstation van de Hausleiten-sleeplift en gelijk naast het Kempinski Hotel Das Tirol ligt het Bobo-Kinderland met transportband. Hier kunnen de kleintjes spelenderwijs leren skiën. Alle lesweken worden afgesloten met een wedstrijd op de Hausleitenwiese. Verder kunnen de kinderen ook tussen de middag mee-eten.

Naar de website


Kroko's-Kinderclub Kirchberg

Kroko's-Kinderclub ligt pal naast het dalstation van de Maierlbahn in Kirchberg. Een lange transportband ontsluit een mooie brede en lichte helling. Grappige figuren, een springkussen, een wedstrijdparcours en veel leuke stops wachten op de kleintjes.

Naar de website


Snowi-Land van Skischule Kirchberg

Het Kinderland der Skischule Kirchberg ligt in Kichberg bij de Schatzerlift. Dit is een ideale plek voor kinderen. U vindt er meerdere transportbanden, grappige figuren, een slalomparcours en een iglo. Skischule Kirchberg exploiteert het uitstekende Kinderland op vakkundige wijze. Niet voor niets is de Skischule Kirchberg daarom onderscheiden met de 'Quality Award' van het Tiroler Skilehrerverband.

Naar de website


Kinderland Zauberwald aan de Pass Thurn

Sinds de winter van 2015/2016 exploiteert Stefans Schischule het Zauberwald aan de Pass Thurn. Het oefenterrein biedt ook een gratis sleeplift. Een speciaal afgesloten terrein voor de kinderen biedt diverse figuren en leerhulpen voor de eerste pogingen op de ski's. Ook een ritje met de Zauberwald Shuttle is ook altijd erg gewild. De mascotte haas Langoor komt regelmatig een kijkje nemen in het kinderland.

Naar de website


Kinderland Snow Experts aan de Thurnpas

Het Kinderland van de skischool Snow Experts ligt naast het dalstation van de zespersoonsstoeltjeslift Resterhöhe aan de Thurnpas. Bij twee transportbanden en met grappige figuren kan hier in alle rust worden geoefend.

Naar de website


Kinderland van de Skischule Snowsport Kirchberg

Het Kinderland ligt aan het dalstation van de Fleckalmbahn in Kirchberg. Het heeft een transportband en een sleeplift. De lokale skischool vangt de kleintjes op.

Naar de website


KitzSki Bären Land

Het KitzSki Bären Land ligt onder de Bärenbadkogels in Jochberg. Op het behendigheidsparcours staan levensgrote, met de hand uit hout gesneden beren. Over een lengte van 500 m kan er over een slalomparcours, onder kabouterpoortjes en via hindernissen worden geskied.

Naar de website


Informatie voor gezinnen en kinderen
 • Kinderland/afgesloten terrein voor kinderen
 • Draaimolen voor kinderen
 • Golvende piste voor kinderen
 • Avonturenparcours
 • Toverloper (transportband)
 • Kinderliften
 • Kleuterskischool
 • Kinderskischool
 • Kinderopvang
 • Speeltuin/-park
 • Tubingbaan met eigen lift
 • Mascotte (Bobo, Hase Langohr, Snowi)


Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria