Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld
Horecagelegenheden (skihutten, restaurants, pauzeren in het skigebied) Latemar – Obereggen/Pampeago/Predazzo
Met de berghut Oberholz is er een architectonisch juweel ontstaan. In het hele skigebied wachten gezellige en authentieke hutten om even uit te rusten. Bij alle dalstations zijn er ook mogelijkheden om iets te eten of te drinken. Meestal worden regionale specialiteiten uit Zuid-Tirol en Trentino aangeboden. Er zijn ook exclusieve hutten te vinden, zoals de Mayrl Alm, de In.Treska, de Baita Gardoné en de berghut Oberholz.
14 bergrestaurants & skihutten
Horecagelegenhedentip
Berghütte Oberholz
Bij het bergstation van de stoeltjeslift Obereggen-Oberholz op 2096 m
De berghut Oberholz is het architectonische juweel van Obereggen. Grote panoramavensters brengen de bergwereld centraal in beeld. Een gezellige plek om tot rust te komen met drie stuben en een groot zonneterras. Verfijnde gerechten van natuurlijke en regionale producten, verse traditionele en innovatieve specialiteiten en een goed gesorteerde wijnkaart zorgen voor culinaire verwennerij.
In.Treska
Bij het bergstation van de stoeltjeslift Tresca op 2200 m
De berghut In.Treska werd volledig nieuw geopend voor het seizoen 2022/2023. De kleine maar fijne hut biedt grote panoramavensters met een prachtig uitzicht op de Dolomieten. Bij het binnenkomen van de hut komen de heerlijke grillgeuren je tegemoet. Het hoogwaardige vlees (kip, spareribs, fjordlam, kalf en rund) wordt bereid op de speciale Josper-houtskoolgrill. Regionale specialiteiten en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart maken het aanbod compleet. Bij mooi weer is er een zonnig terras dat uitnodigt om te genieten.
Mayrl Alm
Bij de zespersoons stoeltjeslift Absam-Maierl op 2037 m
De skihut voor fijnproevers biedt een groot zonneterras, een zelfbedieningsgedeelte en een bedieningsrestaurant. Hier kunt u genieten van smakelijke voorgerechten, verfijnde vlees-, wild- en visgerechten en verse, huisgemaakte taarten. De visspaghetti zijn bijzonder aan te bevelen.
Gardoné
Bij het bergstation van de gondelbaan van Predazzo
De Baita Gardoné noemt zichzelf ook wel "The Mountain Riviera", want hier kun je onder (kunstmatige) palmbomen in een ligstoel van de zon genieten. Er is een groot bediend gedeelte en een zelfbedieningsrestaurant met typische gerechten uit Trentino en Zuid-Tirol. In het bediende gedeelte kun je exclusieve wijnen en zeer goed eten bestellen.
Berghuttentip
Weigler Schupf
Bij de zespersoons stoeltjeslift Absam-Maierl
Knusse en gezellige berghut met typische Zuid-Tiroolse gerechten zoals gerstensoep, spek en Kaiserschmarrn.
Epircher Laner Alm
Bij het bergstation van de gondelbaan Ochsenweide in Obereggen
De gezellige skihut met groot zonneterras verwent je met Tiroolse lekkernijen in zelfbediening.
Zischgalm
Bij het bergstation van de stoeltjeslift Latemar in Pampeago
De Zischgalm verwent haar gasten met Zuid-Tiroolse gerechten. Er is een bediend gedeelte en zelfbediening.
Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden

