Oostenrijk
Regio selecteren
sluiten
Landen
Bondsstaten
Macroregio's
Districten
Toeristische regio's

Kindvriendelijkheid/familievriendelijkheid Nauders am Reschenpass – Bergkastel

Testresultaat5 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Kinderen en gezinnen Nauders am Reschenpass – Bergkastel/gezinsaanbiedingen Nauders am Reschenpass – Bergkastel

In het skigebied Nauders is familie- en kindvriendelijkheid erg belangrijk. Goldpark Nauders biedt diverse mogelijkheden voor gezinnen en kinderen bij de Goldseebahn rond het bergstation Bergkastel. Ook de Flow Parks Nauders zijn een hoogtepunt voor de kinderen. De experts van de skischolen laten de kinderen zowel pedagogisch verantwoord als spelenderwijs tegelijk kennismaken met het skiën en ondersteunen daadkrachtig hun eerste pogingen. Bovendien hebben alle stoeltjesliften kinderbeveiliging. Een rodelbaan maakt het aanbod compleet.


Speciale gezinsaanbiedingen Nauders am Reschenpass – Bergkastel

Goldpark Nauders

Goldpark Nauders omvat het totale gebied aan de nieuwe Goldseebahn rond het centrale station Bergkastel. De nieuwe Goldseepiste met elementen van een funslope, Snow-Base Bergkastel met overdekte transportbanden, het Nauderixland met skikinderopvang en kinderrestaurant en de Flow-Parks Nauders horen daarbij. Hier vinden gezinnen met kinderen een keur aan aantrekkelijke belevenissen.

Naar de website


Nauderix Kinderland

Naast het bergstation van de Bergkastellift ligt het royale en veelzijdig ingerichte Nauderix Kinderland van de Skischule Nauders Interski. Het is uitgerust met skischoolliften, moving carpets (transportbanden), Nauderix Minidorf, tubingbaan, kindercaroussel, wigwam, speeltuin en nog veel meer.

Naar de website


Nauderix Skikindergarten en Kinderrestaurant

De Nauderix Skikindergarten (Nauderixland) vind je in het bergstation van de gondel in bergrestaurant Bergkastel op 2200 m. In de Miniclub-Gästekindergarten kunnen kinderen vanaf 2 jaar uitstekend terecht. Naast de Nauderix kinderbioscoop, speel- en bibliotheek, speelkeuken, klimmuur en de ballenbak zijn er ook slaapgelegenheden. In de Nauderix Lounge kunnen de kleintjes ook heerlijk ontspannen. Het eten wordt geserveerd in het kinderrestaurant. Alles is voorzien van materiaal van hoge kwaliteit.

Naar de website


Flow Parks Nauders

De Flow Parks Nauders (Base Park, Scenic Park en Pine Park) liggen verdeeld over het skigebied van Nauders. De parken zijn veelal licht en volledig gericht op gezinnen met kinderen.

Naar de website


Snow-Base Bergkastel

Snow-Base Bergkastel maakt deel uit van Goldpark Nauders. Het openbare gedeelte is voorzien van twee hypermoderne, overdekte transportbanden en heeft lichte oefenpisten. Een ideaal terrein voor de eerste bochtjes in de sneeuw.

Naar de website


Kinderland van de Skischule Nauders 3000

Bij het bergstation van de Bergkastellift exploiteert de Skischule Nauders 3000 een klein Kinderland met attracties. Hier kunnen de kleintjes onder toezicht van de skileraren gezellige uurtjes doorbrengen.

Naar de website


Informatie voor gezinnen en kinderen
 • Kinderland/afgesloten terrein voor kinderen
 • Draaimolen voor kinderen
 • Golvende piste voor kinderen
 • Avonturenparcours
 • Toverloper (transportband)
 • Kinderliften
 • Kinderingangen bij de liften
 • Kleuterskischool
 • Kinderskischool
 • Kinderopvang
 • Speeltuin/-park
 • Tubingbaan
 • Kindertoiletten
 • Mascotte (Nauderix & Nauderixe: farbenfrohe und liebenswerte kleine Wichtel)


Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria