Oostenrijk
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Bondsstaten
Gouwen
Dalen

Kindvriendelijkheid/familievriendelijkheid Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (Skicircus)

Testresultaat5 van de 5 sterren

Beoordeeld door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden.
Zo wordt er beoordeeld


Kinderen en gezinnen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (Skicircus)/gezinsaanbiedingen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (Skicircus)

De skischolen hebben in Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn voor de kleintjes eigen kinderlanden. Erg populair zijn de funslopes in Hinterglemm, de golvende banen van Montelino en Leo Trail in Leogang bij de Große en Kleine Asitz en de verschillende snowtrails verdeeld over het hele skigebied. Verder zijn er twee verlichte rodelbanen op de Asitz (Leogang) en de Reiterkogel (Hinterglemm). Bij het middenstation in Fieberbrunn zijn de Timoks Coaster en het Easy Park erg aantrekkelijk voor kinderen. Met de Family Card kunnen vaders en moeders afwisselend dezelfde kaart gebruiken. Bovendien is er een speciale aanbieding: Power of Zehn - elke zaterdag kost de skipas voor iedereen tussen de 6 en 19 jaar maar 10 euro.


Speciale gezinsaanbiedingen Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (Skicircus)

Funslopes in Hinterglemm

Er leuk zijn beide "Zwölfer" en "U-Bahn" in Hinterglemm. Hier hebben de kinderen het naar hun zin.

Naar de website


Leo's Kinderland (Leogang)

Pal naast het dalstation van de Asitzcabinelift ligt Leo's Kinderland. Het oefenterrein laat de harten van kinderen sneller kloppen. Vier 'toverlopers' (transportbanden), een kindercarrousel, sneeuwiglo's en een ridderburcht zorgen voor afwisseling. De 'Skiszene Altenberger' bewaakt het Kinderland vakkundig.

Naar de website


Krallis Kinderland (Leogang)

Pal naast het wellnesshotel 'Der Krallerhof' ligt Krallis Kinderland. De Skischule Altenberger beheert hier twee transportbanden om de kinderen het leren skiën wat gemakkelijker te maken. De 'Skiszene Altenberger' bewaakt het Kinderland professioneel.

Naar de website


SnowlyLand (Hinterglemm)

Voor kinderen vanaf drie jaar is er de hele dag opvang, verzorgd door het Snow & Fun-team. Er zijn transportbanden, kinderliften en er is een skicaroussel. Met het grappige treintje worden de kleintjes naar het Kinderland gebracht.

Naar de website


S4 Kinderskischule (Fieberbunn)

Een carrousel, twee transportbanden en de sleeplift maken het skiën voor kinderen gemakkelijker. De S4 Kinderskischule Fieberbrunn ligt bij het dalstation direct naast de S4 Alm.

Naar de website


Bobo Kinderclub van Skischule Fieberbrunn Widmann

Bij het dalstation in Fieberbrunn worden zelfs de allerkleinsten op een speelse manier met de materie sneeuw en ski's vertrouwd gemaakt.

Naar de website


Snow Trails (Leogang)

De Snow Trails Montelino, Nitro en Leo zorgen op de Grote en de Kleine Asitz voor veel plezier. Niet alleen de kinderen verheugen zich op de bochtige golvende banen.

Naar de website


Böcki-Land van de Alpin-Skischule

Het Böcki-Land ligt in Hinterglemm onder de 12er Express. Het heeft een transportband en een kindercarrousel. Onder vakkundig toezicht leren kinderen vanaf 3 jaar hier spelenderwijs skiën.

Naar de website


Timoks Alpine Coaster (Fieberbrunn)

Timoks Coaster is een alpine coaster (rodelbaan op rails) bij het middenstation Streuböden in Fieberbrunn. Hij brengt u snel maar veilig naar beneden en ook comfortabel weer naar boven. De snelheid kunt u zelf bepalen. De coaster is 1160 meter lang en met een geldige skipas kan de baan zonder extra kosten worden gebruikt.

Naar de website


Informatie voor gezinnen en kinderen
 • Kinderland/afgesloten terrein voor kinderen
 • Draaimolen voor kinderen
 • Golvende piste voor kinderen
 • Avonturenparcours
 • Toverloper (transportband)
 • Kinderliften
 • Kinderingangen bij de liften
 • Kleuterskischool
 • Kinderskischool
 • Kinderopvang
 • Speeltuin/-park
 • Tubingbaan
 • Mascotte (Leo, Snowly, Bobo, Böcki)


Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »

Criteria gericht aansturen
Belangrijkste beoordelingscriteria
Overige beoordelingscriteria
Bijzondere beoordelingscriteria