Zwitserland
Regio selecteren
sluiten
Continenten
Landen
Macroregio's
Kantons
Toeristische regio's
Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topskigebied

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied. Het team van Skiresort.nl heeft het skigebied in het seizoen 2017/2018 op basis van 18 criteria beoordeeld. Hierbij kreeg Corvatsch/Furtschellas met 4,1 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling van Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topskigebiedsgrootte

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de grootte van het skigebied. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Grootte van het skigebied" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toppisteaanbod

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor het toppisteaanbod en de variatie in de afdalingen. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Pisteaanbod, variaties bij de afdalingen" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topsneeuwzekerheid

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topsneeuwzekerheid. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Sneeuwzekerheid" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toppistepreparatie

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de toppistepreparatie. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Pistepreparatie" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toporiëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste)

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de toporiëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste). In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Oriëntatie (pistekaart, informatieborden, bewegwijzering piste)" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topnetheid en -hygiëne

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topnetheid en -hygiëne. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Netheid en hygiëne" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topmilieuvriendelijkheid

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot milieuvriendelijk skigebied. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Milieuvriendelijk skigebied" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topvriendelijkheid

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de vriendelijkheid van het personeel. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Vriendelijkheid van het personeel" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topbergrestaurants, -hutten en -horecagelegenheden

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor de topbergrestaurants, -hutten en -horecagelegenheden. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Bergrestaurants, hutten, horecagelegenheden" met 4 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Top voor gevorderden en off-piste skiërs

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor gevorderden en off-piste skiërs. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Gevorderden, off-piste skiërs" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Topsnowparkaanbod

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, onderscheiden voor het topsnowpark. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Snowpark" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Onderscheiding downloaden:

Gebruiksvoorwaarden

Toplanglaufgebied

Het skigebied Corvatsch/Furtschellas is door Skiresort.nl, 's werelds grootste testportaal van skigebieden, uitgeroepen tot topskigebied voor langlaufers. In de beoordeling van het seizoen 2017/2018 kreeg het skigebied in de categorie "Langlaufen en loipes" met 5 van de 5 sterren een topwaardering. De uitgebreide beoordeling geschreven door Skiresort.nl vindt u hier.

Vermelden van de onderscheidingen - gebruiksvoorwaarden

U kunt de onderscheidingen en de tekst voor uzelf gebruiken en gratis vermelden (bijvoorbeeld op uw website, de pistekaart, een poster, in een brochure, voor reclamedoeleinden, persberichten enz.). Neem daarbij de volgende gebruiksvoorwaarden in acht:

  • De onderscheidingen (grafische weergave) mogen niet worden veranderd.
  • De onderscheidingen mogen alleen in samenhang met het onderscheiden skigebied worden gebruikt.
  • Op de websites wordt een link geplaatst naar Skiresort.nl (bijv. naar uw beoordeling, uw skigebiedpagina en/of de homepage van Skiresort.nl)

De onderscheidingen zijn beschikbaar in vijf talen:

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »
Tips voor de skivakantie