Gerangschikt op:

Skigebieden Kitzbühel

Lijst en kaart van alle 4 skigebieden in de regio Kitzbühel


De skigebieden in Kitzbühel staan voor puur comfort. 188 km perfect geprepareerde pistes, geflankeerd door 57 liften en nog meer bergrestaurants. En wat zo bijzonder is: de skigebieden in Kitzbühel gaan vanaf oktober, lang voor alle andere niet-geltsjerskigebieden, open en sluiten pas na gemiddeld 200 dagen.

Skiën in de regio Kitzbühel

Skiën in de regio Kitzbühel

Een kleine 200 dagen buitengewoon skiplezier per jaar in het ‘beste skigebied ter wereld‘ – door Skiresort.de al meerdere keren op rij uitgeroepen tot ’s wereld beste skigebied. En ook op culinair gebied zal het de wintersporter aan niets ontbreken, zoals er van een ikoon verwacht mag worden. De horecagelegenheden variëren van een authentieke skihut tot een culinair hoogstaand restaurant op de berg. Dat is skiën in Kitzbühel.

Highlights in de regio Kitzbühel

De lijst met de beste skigebieden in de regio Kitzbühel wordt aangevoerd door het skigebied KitzSki – Kitzbühel/Kirchberg met 4,9 van de 5 sterren. De grootste skigebieden hebben tot 188 kilometer piste (KitzSki – Kitzbühel/Kirchberg). De hoogste skigebieden in de regio Kitzbühel reiken tot een hoogte van 2.000 meter (KitzSki – Kitzbühel/Kirchberg, Kitzbüheler Horn).


Skigebieden in de regio Kitzbühel

  • Persoonlijk filteren op:
    Alle filters verwijderen
  • Rangschikken op:
  • Kitzbühel – Gaan naar
1-4 van 4 skigebieden
1-4 van 4 skigebieden