Oostenrijk
Regio selecteren
sluiten
Landen
Bondsstaten
Macroregio's
Districten
Toeristische regio's
Hornbahn 2000 - 6-persoons hogesnelheidsstoeltjeslift (koppelbaar) met kap en stoelverwarming 1/43

Alle skiliften Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Het Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau heeft veel moderne liften. Van Auffach in de Wildschönau en vanuit het Alpbachtal lopen gondels naar het hoofdskigebied. De verbindingslift Alpbach-Wildschönau, een 8-persoonsgondel maakt snel wisselen van het Wiedersberger Horn im Alpbachtal naar de Schatzberg in de Wildschönau mogelijk. Sinds het seizoen 2022/2023 loopt de hypermoderne 6-persoonsstoeltjeslift naar het hoogste punt in het skigebied. Hier is de 360°-uitkijktoren bij de “Top of Alpbachtal” iets dat je niet mag missen.

Op het Wiedersberger Horn zijn de snelle zespersoonsstoeltjesliften met kap en stoelverwarming en op de Schatzberg de snelle zespersoonsstoeltjesliften het vermelden waard. Verschillende sleepliften en een moving carpet bij Schatzberg Zwergenland zijn beschikbaar voor beginners. De skischolen exploiteren meerdere transportbanden.

Naast het hoofdskigebied zijn er nog meer skiliften in de twee dalen. In Niederau in de Wildschönau(Markbachjoch en Lanerköpfl) vind je een gondel en een koppelbare stoeltjeslift met kap en veel sleepliften. Ankerliften snorren in het dal in Oberau, Roggenboden, Alpbach en Kramsach. Op de Reither Kogel in Reith im Alpbachtal loopt een moderne gondel naar boven waar nog meer ankerliften te vinden zijn.

Aantal liften

  • 45

Totale capaciteit

55669 personen/uur

Totale lengte liften

35,5 km totaal

7
2
2
2
1
2
8
14
4
3

Nieuwste liften

Lijst met alle actuele liften


Fout ontdekt? Dan kunt u deze hier melden »